Lake Ohrid

Përshkrim

Ture

North Macedonia, Lake Ohrid and Saint Naum, Day Tour From Tirana
1 day30
3
Discover Europe's second oldest lake that borders the southwestern part of North Macedonia and eastern Albania. Drive along Lake Ohrid which inspired NASA in 2010 to name Titan's lakes after...
0.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email