Buses

Autobusa me Qera. Bus Rental, Udhetime me Autobus komod Euro 6, Setra 515, Mercedes Benz Travego 

Autobusa me Qera. Bus Rental, Udhetime me Autobus komod Euro 6, Setra 515, Mercedes Benz Travego 

Kompania jonë ju mundëson të vizitoni çdo bukuri të Shqipërisë Bus Rental si: zonat arkeologjike, kalatë, alpet, bregdetin dhe shumë të tjera. Autobusa me Qera Turet që organizojmë do tju shëtisin jo vetëm në Shqipëri por edhe ne shumë atraksione turistike ne mbarë botën.
 
Star Tours që nga viti 2014 ofron shërbimin e transportit të udhëtarëve me mjetet më të mira të transportit duke siguruar rehati dhe argëtim. Transporti VIP Autobusa me Qera garanton komoditet maksimal për këdo që dëshiron WIFI, ulëse të rehatshme dhe një eksperiencë Bus Rental udhëtimi që nuk e keni përjetuar kurrë.
Kompania jonë ju mundëson të vizitoni çdo bukuri të Shqipërisë si: zonat arkeologjike, kalatë, alpet, bregdetin dhe shumë të tjera. Turet që organizojmë do tju shëtisin jo vetëm në Shqipëri por edhe ne shumë atraksione turistike ne mbarë botën.
 
Star Tours që nga viti 2014 ofron shërbimin e transportit të udhëtarëve me mjetet më të mira të transportit duke siguruar rehati dhe argëtim. Transporti VIP garanton komoditet maksimal për këdo që dëshiron WIFI, ulëse të rehatshme dhe një eksperiencë udhëtimi që nuk e keni përjetuar kurrë.

Star Tours

Bus fleet

Tour Operator in Albania - Star Tours Albania - Travel Agency Tirana - Car Rental Albania - Balkan Tour Operator, Travel Packages Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesBus Rental

Setra 515

Year: 2016 Standard: Euro 6 Seat: 46+1

Tour Operator in Albania - Star Tours Albania - Travel Agency Tirana - Car Rental Albania - Balkan Tour Operator, Travel Packages Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesBus Rental

Mercedes Benz Travego

Year: 2016 Standard: Euro 6 Seat: 53+1

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email