Car Rental

Makina me Qera Tirane – Car Rental Albania – Star Tours Albania

Makina me Qera Tirane – Car Rental Albania – Star Tours Albania

Kompania jonë ju Car Rental Albania  mundëson të vizitoni çdo bukuri të Shqipërisë si: zonat arkeologjike, kalatë, alpet, bregdetin dhe shumë të tjera. Makina me Qera Turet që organizojmë do tju shëtisin jo vetëm në Shqipëri por edhe ne shumë atraksione turistike ne mbarë botën.
 
Star Tours që nga viti 2014 ofron shërbimin e transportit të udhëtarëve me mjetet të mira të transportit duke siguruar rehati dhe argëtim. Makina me Qera Transporti VIP garanton komoditet maksimal për këdo që dëshiron WIFI, Car Rental Albania ulëse të rehatshme dhe një eksperiencë udhëtimi që nuk e keni përjetuar kurrë.

Star Tours

Car Rental Tirana

CategoriesCar Rental

VW Golf 8

Year: 2024 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

VW Golf 8

Year: 2024 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

Skoda Fabia

Year: 2023 Fuel: Diesel Transmission:: Automatic

CategoriesCar Rental

VW Golf 7

Year: 2017 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

VW Golf 7

Year: 2016 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

Audi Q5

Year: 2022 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

Mercedes Benz S Class

Year: 2018 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

Audi Q5

Year: 2022 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

BMW X5

Year: 2022 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

Audi Q5

Year: 2018 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

Toyota RAV4 Hybrid

Year: 2017 Fuel: Electric Transmission: Automatic

CategoriesCar Rental

Peugeot 508

Year: 2012 Fuel: Diesel Transmission: Manual

CategoriesCar Rental

Volkswagen Golf 7

Year: 2018 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesCar Rental

Audi Q3

Year: 2015 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesCar Rental

Skoda Scala

Year: 2019 Engine: 1.6 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesCar Rental

Skoda Scala

Year: 2019 Engine: 1.6 Fuel: Diesel Transmission: Automatic

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesCar Rental

Skoda Fabia

Year: 2019 Engine: 1.0 Fuel: Petrol Transmission: Automatic

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesCar Rental

Skoda Fabia

Viti: 2019 Motorri: 1.0 Lenda Djegese: Benzine Transmisioni: Automat

Star Tours

Bus fleet

Tour Operator in Albania - Star Tours Albania - Travel Agency Tirana - Car Rental Albania - Balkan Tour Operator, Travel Packages Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesBus Rental

Setra 515

Year: 2016 Standard: Euro 6 Seat: 46+1

Tour Operator in Albania - Star Tours Albania - Travel Agency Tirana - Car Rental Albania - Balkan Tour Operator, Travel Packages Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesBus Rental

Mercedes Benz Travego

Year: 2016 Standard: Euro 6 Seat: 53+1

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email