Kruja

Përshkrim

Ture

3 Days Tour from Tirana to Montenegro
3 days30
4
We will drive to Budva, Montenegro but first we will stop to a small town called, Kruja. Rich in history and tradition, Kruja is home of the patriots and the...
0.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email