Kotorr

Përshkrim

Ture

3 Days Tour from Tirana to Montenegro
3 days30
4
We will drive to Budva, Montenegro but first we will stop to a small town called, Kruja. Rich in history and tradition, Kruja is home of the patriots and the...
0.00
Explore
Montenegro a Day Tour
1 day30
5
Discover Montenegro's Adriatic coastline and its historic Bays of Budva and Kotor on a guided tour from Tirana, Albania. Enjoy a full-day journey filled with charming towns and coastal scenery.
0.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email