Koman Lake

Përshkrim

Ture

Komani Lake and Shala River Day Trip
1 day30
3
Komani Lake and Shala River Day Trip is ideal for people seeking a fresh peaceful day with scenic views of Komani Lake and Shala River. You will get a chance...
0.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email