Ioannina

Përshkrim

Ture

Greece and Albania 5 days
1 day30
4
We will pick you up at the airport and transfer to Gjirokastra. Gjirokastra is known as “The Stone City”, part of UNESCO World heritage and is situated in Southern Albania...
0.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email