Himara

Përshkrim

Ture

Albania 8 days
8 days30
10
Meet our guide at the airport and head to the hotel. After a short break we will visit the city and the first visit will be Scanderbej Square, the largest...
0.00
Explore
Tour of Albanian Riviera: Vlora, Dhermi, Himara, Saranda and Ksamil in 3 Days
3 days30
7
Our professional tour leader will come and pick you up at your hotel in Tirana. Our first destination will be Saranda, considered to be the pearl of the Albanian Riviera,...
0.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email