Dubrovnik

Përshkrim

Dubrovniku i njohur si Raguza është një qytet buzë detit Adriatik në Kroacinë jugore. Në vitin 1979, qyteti i Dubrovnikut u shtua në listën e vendeve të trashëgimisë botërore të UNESCO-s në njohje të arkitekturës së tij të jashtëzakonshme mesjetare dhe qytetit të vjetër të fortifikuar.

Banorët e Dubrovnikut pretendojnë se qyteti i tyre është më i bukuri në botë. Një klimë e ngrohtë jugore, qiell i bollshëm blu, një det i pastër kristal i gjelbër smerald dhe blu i errët që prek bregun shkëmbor dhe derdhet në limane dhe gjire të shumta, në plazhe me rërë dhe shkëmbinj nënujorë të pjerrët të zbukuruar me florën më të harlisur mesdhetare dhe subtropikale.

Të vizitosh Dubrovnikun nuk është një kënaqësi e plotë pa parë të paktën një pjesë të rrethinës së tij: lidhjet e mira tokësore dhe detare ofrojnë mundësinë e organizimit të shëtitjeve mbreslënësë.

Ture

All Over Ballkan
9 days30
8
We will meet our guide and transfer to the hotel. Free time. We will visit Tirana, Walking tour. Will be visited : Et’hem Bey Mosque , National Historic Museum...
0.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email