Përshkrim

Brezovica gjendet në komunën e Shtërpcës në Kosovë, e njohur për vendpushimin e saj të skive. Brezovica është një nga destinacionet turistike dimërore më të vizituara në Kosovë. Vendpushimi i skive në Brezovicë ndodhet midis 900 m dhe 2500 m mbi nivelin e detit, rreth 14 km në jug të fshatit. Ekziston një kombinim i klimës së butë luginore në pjesët më të ulëta dhe klimës alpine në rajonet më të larta.

Zona e resortit të skive është e vendosur në shpatet veriore dhe veriperëndimore të Parkut Kombëtar të Maleve Sharr. Vija e kreshtës përfshin 39,000 hektarë terrene malore dhe pyje të larta alpine, me një florë dhe faunë shumë të larmishme dhe të bollshme.

E vendosur 90 minutave larg dy aeroporteve ndërkombëtare, zona turistike e Brezovicës përfaqëson një nga zonat e fundit të pushimit të skive të pazhvilluara në Evropën Juglindore.

Ture

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email