Beograd

Përshkrim

I vendosur në bashkimin e lumenjve Danub dhe Sava, Beogradi është një nga qytetet më të vjetra të kontinentit evropian. Është kryeqyteti i Serbisë dhe është qyteti më i madh në vend. Qyteti ka një të kaluar të trazuar dhe të tmerrshme të shkatërruar nga lufta, e cila është rrënjosur në zemrën e njerëzve edhe tani. Por, Beogradi i ka qëndruar provës së kohës dhe tani është një pikë e nxehtë turistike në Evropë.

Pasi të jeni në këtë kryeqytet, mund të dëshironi të bëni një shëtitje përgjatë brigjeve të lumit, ose të ndaloni për të ngrënë në disa nga restorantet legjendare këtu, ose të hipni në një varkë për të shijuar peizazhin e qytetit dhe për të pirë një pije. Ka kaq shumë që mund të bësh në këtë qytet dhe ende nuk mund të ngopesh me to. Njerëzit në Beograd e njohin këtë vend edhe si “Lagjja Bohemiane”.

Ture

All Over Ballkan
9 days30
8
We will meet our guide and transfer to the hotel. Free time. We will visit Tirana, Walking tour. Will be visited : Et’hem Bey Mosque , National Historic Museum...
0.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email