Apollonia

Përshkrim

Ture

Albania 8 days
8 days30
10
Meet our guide at the airport and head to the hotel. After a short break we will visit the city and the first visit will be Scanderbej Square, the largest...
0.00
Explore
Day trip to Berat & Apollonia
1 day30
4
Berat Castle Visit Berat Castle Berat Castle, a fortress landmark in the city of Berat, Albania, lies high above the Osum River. The castle dates back 2,500 years and records...
0.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email