Setra 515

smoke-piwy3vqe719227fszw1oa67xv4scaf8nfa7sy0u0oy

Standard

Euro 6

calendar-piwrjnwimoy4t45emc6c2h6ukbv1z5b8zixqwmjvdc

Year

2016

bus-piwxvzv4v2ggnyw51hccd5uqgrnhptxpo9760giww2

Seats

46+1

Book Now

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email