Udhetime me Avion, Ture me Avion, Udhetime Turistike e Paketa Turistike. Udhetim ne Dubai e Stamboll.

Kompania jonë ju mundëson të vizitoni çdo bukuri të Shqipërisë si: zonat arkeologjike, kalatë, alpet, bregdetin dhe shumë të tjera. Turet që organizojmë do tju shëtisin jo vetëm në Shqipëri por edhe ne shumë atraksione turistike ne mbarë botën.
 
Star Tours që nga viti 2014 ofron shërbimin e transportit të udhëtarëve me mjetet më të mira të transportit duke siguruar rehati dhe argëtim. Udhetime me Avion, Ture me Avion, Udhetime Turistike e Paketa Turistike. Udhetim ne Dubai e Stamboll. Transporti VIP garanton komoditet maksimal për këdo që dëshiron WIFI, ulëse të rehatshme dhe një eksperiencë udhëtimi që nuk e keni përjetuar kurrë.
 
Kompania jonë ju mundëson të vizitoni çdo bukuri të Shqipërisë si: zonat arkeologjike, kalatë, alpet, bregdetin dhe shumë të tjera. Turet që organizojmë do tju shëtisin jo vetëm në Shqipëri por edhe ne shumë atraksione turistike ne mbarë botën.
 
Star Tours që nga viti 2014 ofron shërbimin e transportit të udhëtarëve me mjetet më të mira të transportit duke siguruar rehati dhe argëtim. Udhetime me Avion, Ture me Avion, Udhetime Turistike e Paketa Turistike. Udhetim ne Dubai e Stamboll. Transporti VIP garanton komoditet maksimal për këdo që dëshiron WIFI, ulëse të rehatshme dhe një eksperiencë udhëtimi që nuk e keni përjetuar kurrë.
 
Kompania jonë ju mundëson të vizitoni çdo bukuri të Shqipërisë si: zonat arkeologjike, kalatë, alpet, bregdetin dhe shumë të tjera. Turet që organizojmë do tju shëtisin jo vetëm në Shqipëri por edhe ne shumë atraksione turistike ne mbarë botën.
 
Star Tours që nga viti 2014 ofron shërbimin e transportit të udhëtarëve me mjetet më të mira të transportit duke siguruar rehati dhe argëtim. Transporti VIP garanton komoditet maksimal për këdo që dëshiron WIFI, ulëse të rehatshme dhe një eksperiencë udhëtimi që nuk e keni përjetuar kurrë.
Udhëtim në Stamboll
3 days30
7
Udhetim me avion 3 ditor ne Stamboll duke patur kohe te vizitoni: Sarajet Top Kapi, Xhaminë Blu, Xhamia e Hagia Sophia, Hipodromin i Kostandinopojës dhe shetitje ne Bosfor.
Autobus
Avion
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
259.00
Explore
Udhëtim në Dubai
5 days30
13
Shijoni bukurite e Dubait ne 5 dite te mbushura plote aventura. Ne keto dite keni mundesine te shijoni: plazhet, dunat e reres ne shkretetire dhe luksin e qytetit.
Avion
Guide
Hotel 4 Yje
Muze
Pishine
499.00
Explore
Festat në Zvicër
4 days30
4
Alberobello Otranto Taranto ne 4 dite te mbushura me aktivitete per te vizituar sa me shume atraksione turistike.
Autobus
Avion
Debore
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
Teleferik
549.00
Explore
Rimini Verona Venecia
4 days30
4
Rimini Verona Venecia ne 4 dite te mbushura me aktivitete per te vizitiar sa me shume atraksione turistike.
Autobus
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
359.00
Explore
Riviera Italiane
4 days30
4
Riviera Italiane ne 4 dite te mbushura me aktivitete per te vizitiar sa me shume atraksione turistike.
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
369.00
Explore
Alberobello Otranto Taranto
4 days30
6
Alberobello Otranto Taranto ne 4 dite te mbushura me aktivitete per te vizituar sa me shume atraksione turistike.
Autobus
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
299.00
Explore
Udhëtim në Dubai
6 days30
13
Shijoni bukurite e Dubait ne 6 dite te mbushura plote aventura. Ne keto dite keni mundesine te shijoni: plazhet, dunat e reres ne shkretetire dhe luksin e qytetit.
Autobus
Avion
Guide
Hotel 4 Yje
Muze
Pishine
439.00
Explore
Rome Pisa Firence
4 days30
5
Rome Pisa Firenze ne 4 dite te mbushura me aktivitete per te vizitiar sa me shume atraksione turistike.
Autobus
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
369.00
Explore
Izrael & Jordani
7 days30
4
Izraeli dhe Jordania ne 7 dite te mbushura me aktivitete per te vizituar sa me shume atraksione turistike.
Autobus
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
1049.00
Explore
Udhetim ne Amsterdam
4 days30
5
Amsterdami ne 4 dite te mbushura me aktivitete per te vizituar sa me shume atraksione turistike.
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
499.00
Explore
Udhëtim në Vienë
4 days30
4
Viena ne 4 dite te mbushura me aktivitete per te vizituar sa me shume atraksione turistike.
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
399.00
Explore
Zyrih Basel Gjeneve
4 days30
5
Zyrih Basel Gjeneve ne 4 dite te mbushura me aktivitete per te vizituar sa me shume atraksione turistike.
Autobus
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
449.00
Explore
Izrael & Deti i Vdekur
5 days30
4
Izraeli dhe Deti i Vdekur ne 5 dite te mbushura me aktivitete per te vizituar sa me shume atraksione turistike.
Autobus
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
779.00
Explore
Barcelonë, Madrid, Lisbonë, Malaga dhe Valencia
8 days30
5
Barcelonë, Madrid, Lisbonë, Malaga dhe Valencia ne 8 dite te mbushura me aktivitete per te vizituar sa me shume atraksione turistike.
Autobus
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
649.00
Explore
Romë - Vatikan
3 days30
4
Alberobello Otranto Taranto ne 4 dite te mbushura me aktivitete per te vizituar sa me shume atraksione turistike.
Autobus
Avion
Guide
Hotel 3 Yje
Hotel 4 Yje
Muze
389.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email