Makina me Qera Tirane – Car Rental Albania – Star Tours Albania

Makina me Qera Tirane – Car Rental Albania – Star Tours Albania

Kompania jonë ju Car Rental Albania  mundëson të vizitoni çdo bukuri të Shqipërisë si: zonat arkeologjike, kalatë, alpet, bregdetin dhe shumë të tjera. Makina me Qera Turet që organizojmë do tju shëtisin jo vetëm në Shqipëri por edhe ne shumë atraksione turistike ne mbarë botën.
 
Star Tours që nga viti 2014 ofron shërbimin e transportit të udhëtarëve me mjetet të mira të transportit duke siguruar rehati dhe argëtim. Makina me Qera Transporti VIP garanton komoditet maksimal për këdo që dëshiron WIFI, Car Rental Albania ulëse të rehatshme dhe një eksperiencë udhëtimi që nuk e keni përjetuar kurrë.

Star Tours

Makina me Qera

CategoriesMakina me Qera

Skoda Fabia

Viti: 2023 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

CategoriesMakina me Qera

VW Golf 7

Viti: 2017 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

CategoriesMakina me Qera

VW Golf 7

Viti: 2016 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

CategoriesMakina me Qera

Audi Q5

Viti: 2022 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

CategoriesMakina me Qera

Mercedes Benz S Class

Viti: 2018 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

CategoriesMakina me Qera

Audi Q5

Viti: 2022 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

CategoriesMakina me Qera

BMW X5

Viti: 2022 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

CategoriesMakina me Qera

Audi Q5

Viti: 2018 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

CategoriesMakina me Qera

Toyota RAV4 Hybrid

Viti: 2017 Lenda Djegese: Elektrike Transmisioni: Automat

CategoriesMakina me Qera

Peugeot 508

Viti: 2012 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Manual

CategoriesMakina me Qera

Volkswagen Golf 7

Viti: 2018 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesMakina me Qera

Audi Q3

Viti: 2015 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesMakina me Qera

Skoda Scala

Viti: 2019 Motorri: 1.6 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesMakina me Qera

Skoda Scala

Viti: 2019 Motorri: 1.6 Lenda Djegese: Diesel Transmisioni: Automat

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesMakina me Qera

Skoda Fabia

Viti: 2019 Motorri: 1.0 Lenda Djegese: Benzine Transmisioni: Automat

Star Tours

Flota e Autobuseve

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesAutobus me Qera

Setra 515

Viti: 2016 Standarti Emetimeve: Euro 6 Vende: 46+1

Star Tours Albania - Agjensi Turistike Tirane - Udhetime Turistike - Makina me Qera - Autobusa, Bileta Avioni - Paketa Turistike
CategoriesAutobus me Qera

Mercedes Benz Travego

Viti: 2016 Standarti Emetimeve: Euro 6 Vende: 53+1

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email