Vizite ne Qytet

Udhëtim në Budapest 4 Ditë
4 days30
6
329.00
Explore
Cappadocia - Stamboll 4 Ditë
4 days30
7
339.00
Explore
Korce – Voskopoje 2 Dite
2 days30
5
35.00
Explore
Beograd 3 Ditë
3 days30
5
89.00
Explore
Stamboll me Avion 3 ditë
3 days30
6
0.00
Explore
Stamboll 4 Ditë
4 days30
6
75.00
Explore
Udhëtim në Dubai 5 Ditë
5 days30
14
0.00
Explore
Udhetim në Madrid 4 ditë
4 days30
5
329.00
Explore
Udhetim në Paris 4 ditë
4 days30
4
399.00
Explore
Selanik Stamboll 4 Ditë
4 days30
9
75.00
Explore

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email