TOP
Image Alt
Amazing Tour

Selanik-Meteora-Katerini

Detajet e turit

Udhëtim 2 ditor:
Selanik-Meteora-Katerini

d
d

Nisje në  datë:

28 – 29 Shtator

5 – 6 Tetor

12 – 13 Tetor

19 – 20 Tetor

26 – 27 Tetor

2 – 3 Nëntor

9 – 10 Nëntor

16 – 17 Nëntor

23 – 24 Nëntor

30 – 31 Nëntor

Dita 1: TIRANË – SELANIK – KATERINI


Nisja nga Tirana në oren 04:00 në drejtim te Kapshticës. Ndalesa gjatë rrugës për kafe dhe pushim. Pas kalimit te pikës kufitare të Kapshticës, nisemi drejt Selanikut. Në Selanik do te vizitojmë “Sheshin Aristoteli”, i frekuentuar jashtë mase nga turistët apo edhe banorët vendas. Për të vazhduar më pas me “Kullë ne Bardhë”, e cila është kthyer në simbol të qytetit. E ndërtuar nga Osmanët, shërbeu si burg e sot vjen e hapur si muze. Do të vizitojmë “Zonën Tsimiski” dhe monumentet e tjera historike të qytetit si kjo. Lind mundësia për shopping në dyqanet e pafundëm të shëtitores. Pas vizitave në Selanik nisemi drejt Katerinit. Akomodimi në hotel. Është opsionale darka në “Tavernat Greke”.


Dita 2:
METEORA – KALLABAKA


Mëngjesi në hotel.
Pas mëngjesit nisemi për të vizituar Meteoran, e famshme për peisazhet magjike natyrore dhe manastiret në majat e shkëmbinjve. Vetë fjala “Meteora” do te thotë “pezull ne ajër”, ose “pezull në qiell” dhe atë përshtypje të japin duke i parë nga afër. Më pas vizitojmë fshatin turistik të Kalabakës. Pasdite bëhet nisja për në Tiranë. Gjatë rrugës bëhen ndalesa të shkurtra.

Në cmim përfshihen:


1. Transporti me autobus komod.
2. Akomodimi në hotel buzë detit

3. Mëngjeset në hotel
4. Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit

#Shënim


-Akomodimi në dhomë teke (single) ka pagesë ekstra në varësi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopio, do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.
-Për realizimin e këtij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet).
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndë rsa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

NË CMIM NUK PËRFSHIHET

-Dreka dhe Darka e seciles dite
-Siguracioni i jetes ne udhetim
-Hyrja ne Manastire

SHËNIM
POLITIKAT E FËMIJËVE
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-11.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME DY TË RRITUR,PËRFITON 35 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAJNË SI TË RRITUR

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

[contact-form-7 id=”697″ html_class=”cf7_custom_style_2″]
You don't have permission to register