TOP
Image Alt

Struge-Oher

Detajet e Turit

Udhëtim 2 ditor
Çmimi 39 Euro
Vizitohen: STRUGE – OHER – SHEN NAUM
Datat e udhetimit:
9-10 Nentor
16-17Nentor
23-24 Nentor
28-29 Nentor
29-30 Nentor
30 Nentor – 1 Dhjetor

PROGRAMI:

 

►Dita e pare: Ora 06:00 nisja nga Tirana per ne Struge.(Nisja nga Durresi ne oren 05:30) Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel ne Struge. Pasditja e lire. Darka ne hotel. Mbremje Festive me Muzike.

 

►Dita e dyte: Pas mengjesit ne hotel rreth ores 09:00 nisemi drejt Shen Naumit. Vizite ne: Muzeun ne Uje dhe Shen Naum.Me pas ndalese Tushemisht dhe ne Drilon (ku ju sugjerojme dreken). Nisja per Tirane.

 

Në çmim përfshihet:

-Guidat sipas programit

-Transporti me autobus komod

-Mëngjesi dhe darka

 

Pagesat e fëmijëve:

0 – 2 Vjeç (Falas)

2 – 11 Vjeç (70% të shumës)

Mbi 11 Vjeç – Pagesë e plotë

 

Në çmim nuk përfshihet:

1.Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.

2.Siguracioni i Shëndetit në udhetim

 

#Shënim

►Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.

►Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.

►Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)

►Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.

►Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.

►Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.

►Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

[contact-form-7 id=”697″ html_class=”cf7_custom_style_2″]
You don't have permission to register