TOP
Image Alt

SKI NË KOLASHIN

Detajet e Turit

SKI NË KOLASHIN 2 DITË €49

KOLASHIN – PODGORICA

Datat :

11-12 , 18-19 , 25-26 JANAR
1-2 , 8-9 , 14-15 , 15-16 , 22-23 SHKURT
29-1 , 7-8 MARS

 

  • PROGRAMI:

Dita e pare:
-Nisja nga Tirana ne oren 06:30 te mengjesit
Kalimi I kufirit nga dogana e Hanit te Hotit. Ndalese per kafe, foto the nje pushim te shkurter ne Shkoder. Pas proceduarave kufitare, vazhdimi i udhetimit  per ne ujevaren e Niagares per konsumim kafe. Ndalesa e dyte do te jete te qendra tregetare Delta City per shooping ku do te keni mundesi te konsumi dhe ushqim ne lokalet e ndryshme qe kjo qender ofron . Pas Delta City do te bejme akomodimin ne hotelet perkatese. Konsumimi i darkes. Me muzik live dhe dj

Dita e dyte:
Pas konsumimit te mengjesit, nisemi per ne Kolashine. Mberritja ne Kolashin dhe qendrimi atje perafersisht deri ne oren 15:30.
Mundesi per per te bere sporte dimerore, si Ski, Snowboard ose Motor-Bore. Sugjerohet te konsumohet dreka ne restorantet e zones.
Pas shfrytezimit te Kolashines me natyren e bardhe qe ajo ofron , nisemi per ne Shqiperi me ndalesa te shkurtra gjate rruges.

Fundi i sherbimit tone.

 

NE CMIM PERFSHIHET

·  *TRANSPORTI SIPAS PROGRAMIT TIRANE – PODGORICE – KOLASHIN – TIRANE
·  *AKOMODIMIN NE HOTEL (NE QENDER TE PODGORICES)
·  *MENGJESI DHE DARKA ME MUZIKE LIVE DHE DJ (SHQIPETARE DHE E HUAJ )
·  *SHOQERUES SHQIPTARE

NE CMIM NUK PERFSHIHET

·  *SIGURACIONI I SHENDETIT NE UDHETIM
·  *PAJISJET E SKIVE
·  *GJITHCKA QE NUK ESHTE PERMENDUR NE RUBRIKEN “NE CMIME PERFSHIHET”
You don't have permission to register