TOP
Image Alt

Selanik, Meteora

SELNIK-METEORA-KATERINI

Data: 15-16 Shkurt , 7-8 Mars , 14-15 Mars

  • Cmimi Me Mengjes €50
  • Cmimi Me Mengjes + Darke €55

 

Dita 1: TIRANE – SELANIK

Nisja nga Tirana ne oren 04:00 ne drejtim te Kapshtices. Ndalesa gjate rruges per kafe dhe pushim. Pas kalimit te pikes kufitare te Kapshtices, nisemi drejt Selanikut ne qytet. Ne Selanik do te vizitojme: Sheshin Aristoteli, Kulla e Bardhë , forumi Romak , kisha e Shen Dimitrit , kisha e Aya Sofies , zona Tsimiski  dhe monumentet e tjera historike të qytetit . Mundesi per shopping ne dyqanet e shetitores. Opsionale ne mbremje, sugjerim nga guida per te konsumuar darken ne tavernen greke.

 

Dita 2: METEORA – KALLABAKA

Mengjesi ne Hotel. Pas mengjesit nisemi per te vizituar Meteoran, e famshme per peisazhet magjike natyrore dhe manastiret ne majat e shkembinjve. Vizitojme  Manastirn e madh te Meteores , Manastirin Varlaam Me pas, vazhdojme rrugen drejt Kastorias. Kohe e lire per te vizituar fshatin turistik te Kastorias. Pasdite nisja për në Tirane nepermjet Kapshtices. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mberritja në Tirane!

 

#Shënim

-Akomodimi në dhomë Teke (single) ka pagesë ekstra në varesi të hoteleve ku qëndrohet.

-Nëse krevati nuk do të jetë dopjo , do të jenë dy krevatë tek të bashkuar.

-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)

-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.

-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndersa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.

-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.

-Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sië janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

 

NE CMIM PERFSHIHET

 

*TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE DHE SHETITJET PERKATESE  ME AUTOBUS

 

*AKOMODIMI NE HOTEL

 

*MENGJESI

 

*GUIDA SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

 

NE CMIM NUK PERFSHIHET

 

*DREKA DHE DARKA E SECILES DITE

 

*SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM

 

*HYRJA NE MANASTIRE

 

SHENIM

 

POLITIKAT E FEMIJEVE

  • 0-2.99 VJEC JANË FALAS
  • 3-11.99 VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 30 % ZBRITJE
  • MBI 12 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR
You don't have permission to register