TOP
Image Alt

Strugë-Ohër-Drilon

Detajet e Turit

Udhëtim 1 Ditor: Strugë-Ohër-Drilon
Çmimi: 15 Euro/personi

Programi:

Nisja nga Tirana në orën 06:00 te mëngjesit drejt pikës kufitare të Qafë Thanës, me ndalesa gjatë rrugës për të pushuar.
Destinacioni i parë do të jetë në Strugë tek “Pazari i Vjetër”, dëshmi e pastër e bukurisë dhe kulturës së saj. Për të vazhduar më pas me pamjen piktoreske që ofron bashkimi i Lumit Drini i Zi me Liqenin e Ohrit. Në drekë lihet kohë e lirë që mund të shfrytëzohet sipas dëshirës, si2 mund të jetë konsumimi vaktit. Pas dreke nisja drejt Ohrit, i njohur ndryshe edhe si “Jeruzalemi i Ballkanit”. Vizitë në Ohër. Do të vizitohet “Pazari i Vjetër” i Ohrit, i njohur ndryshe me emrin Çarshia. Vizitë tek “Muzeu i Ujit”, i njohur edhe si “Fshati në Ujë”. Vizitë në Manastirin e mrekullueshëm të Shën Naum-it. Nisemi drejt fshatit Buçimas tek shtëpia ku është luajtur filmi “Zonja nga Qyteti”. Rreth orës 18:00 bëhet nisja drejt Tiranës. Mbërritja në Tiranë parashikohet rreth orës 20:00.

Në çmim përfshihet:

– Transporti vajtje – ardhje me mjet komod.
– Vizitat sipas programit.
– Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.

Kujdes!

Fëmijët

– Nëse nuk i ka mbushur 18 vjeç dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju njoftojme se:

– Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
– Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

[contact-form-7 id=”697″ html_class=”cf7_custom_style_2″]
You don't have permission to register