TOP
Image Alt

Romë-Firenze-Venecia

Detajet e Turit

Datat e udhëtimit:
26 Nëntor – 1 Dhjetor
Cmimi 259 euro

PROGRAMI:

►Dita e parë: Tirane – Bari
Nisja nga Tirana në darkë. Mbërritja në Durrës, ku do t’i hipim tragetit për të shkuar në Bari. Do të shijojmë udhëtimin me traget nën shoqërinë e njëri-tjetrit.

►Dita e dytë: Bari – Romë
Mbërritja në Bari rreth orës 08:00 të mëngjesit. Pas procedurave doganore vazhdojmë udhëtimin drejt Romës. Ndalesa të shkurtra rrugës për pushim, kafe & tualet. Mbërritja në Romë pas drekës, rreth orës 16:00. Akomodimi në hotel. Vizitë në Colosse, që është dhe monumenti më simbolik për t’u vizituar në Romë. Si dhe “Piazza Venezia”, që është një nga qendrat kryesore në Romë me rrugë që të drejtojnë për në atraksionet kryesore të turistëve.

►Dita e tretë: Romë – Firenze

Mëngjesi në hotel. Në orën 08:30 fillojmë turin e Romës ku do te vizitojmë “Vatikanin”, “Castel San Angelo”, “Plazza del Popolo”, “Plazza di Spagnia”, “Fontana di Trevi”, “Via Del Corso”, “Panteoni”. Nisja drejt Firences rreth orës 16:00. Mbërritja dhe akomodimi në hotel. Vizitë në Michelangelo dhe më pas qëndrim i lirë.

►Dita e katërt: Firenze – Venecia
Pas mëngjesit startojmë vizitat në qendrën historike duke filluar nga “galleria Degli Uficci”, “Ponte Vechio”, “Piazza della Signoria”, “Piazza Duomo”. Ora 16:00 nisja drejt Venecias. Mbërritja në Venecia në darkë. Akomodimi në hotel.

►Dita e pestë: Venecia – Opatija
Mëngjesi në hotel. Ne oren 08:30 nisemi nga “Punto Sabione” për të hyrë në brendësi të ishullit të Venecias nëpëtmjet kanalit. (Kosto ekstra 20 euro për taksën e qytetit dhe biletën e anijes.) Fillojmë vizitat në Piazza San Marco ku ndodhen pothuajse të gjitha kishat, monumentet dhe atraksionet e Venecias. Në drekë nisja për në Opatija. Mbërritja në hotel. Më pas qëndrim i lirë.

►Dita e gjashtë: Opatija – Tiranë
Pas mëngjesit në hotel. Nisja për udhëtimin në kthim për në Shqipëri me ndalesa të shkrutra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë në darkë.

NË CMIM PËRFSHIHET:

TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
AKOMODIMI NË HOTEL
MËNGJESET NË HOTEL
BILETA E TRAGETIT DURRËS – BARI ME KABINË
GUIDË SHQIPETARE GJATË GJITHË UDHËTIMIT

NË CMIM NUK PËRFSHIHET:

BILETA E HYRJEVE NËPËR MUZEUME
HYRJA NË VENECIA (20 EURO TAKSA PËR PERSON + TRAGETI)
SHËTITJA ME GONDOLA
KONSUMIMI I VAKTEVE TË DREKËS DHE TË DARKËS

POLITIKAT E FEMIJËVE

• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3 -11.99VJEC, NËSE AKOMODOHET NË DHOMË ME 2 TË RRITUR, PËRFITON 30 % ZBRITJE
• MBI 12 VJEC PAGUAN SI I RRITUR

SHËNIM

►AKOMODIMI NË DHOMË TEKE (SINGLE) KA PAGESË EKSTRA NË VARËSI TË HOTELEVE KU QËNDROHET.
►NËSE KREVATI NUK DO TË JETË DOPIO , DO TË JENË DY KREVAT TEKË TË BASHKUAR.
►PËR REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESËS PARAPAGIM DHE PJESA TJETËR 5 DITË PARA NISJES .
► NË RAST ANULLIMI TE UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 3 DITE PARA
► PËR REALIZIMIN E KËTIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20
►PAGESA E BËRË ËSHTË E PAKTHYESHME.
►AGJENSIA NUK MBAN PËRGJEGJËSI PËR PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PËR ARSYE TË NDRYSHME SIC JANË MUNGESË DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.
►NËSE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHËTON ME NJËRIN OSE ASNJËRIN NGA PRINDËRIT, I DUHET PATJETËR PROLURË E NOTERIZUAR.

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

[contact-form-7 id=”697″ html_class=”cf7_custom_style_2″]
You don't have permission to register