TOP
Image Alt
Amazing Tour

Paris

Detajet e Turit

Udhëtim 8 ditor
399 Euro / person
Vizitohen: Zagreb – Ljubljane – Salsburg – Mynih – Paris – Milano
Nisja:
28 Shtator – 5 Tetor

Vizitohen: Zagreb – Ljubljane – Salsburg – Mynih – Paris – Milano
Nisja:
28 Shtator – 5 Tetor

Dita e parë:
Nisja në orën 01:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivierës së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet “Gjiri i Kotorrit”. Vazhdimi i udhëtimit për në Zagreb. Gjatë pasdites parashikohet mbërritja në Zagreb. Guidë e shkurtër e Zagrebit. Sistemimi në hotel.

Dita e dytë:
Mëngjesi në hotel. Nisja në mëngjes herët për në Ljubljanë. Ndalesë e shkurtër në Ljubljanë për rreth 2 orë, ku vizitohet kryeqyteti Slloven me monumentet historike të tij: “Sheshi Presheren”, “kisha katolike e Anunciatës”, “Teatri i Operas”, “Parlamenti Slloven” dhe “Sheshi i Republikes”, “Katedralja e Shen Nikolles”. Vazhdimi i udhëtimit në territorin Austriak. Mbërritja në Salzburg. Vizitë e shkurtër për 1h 30′ në Salzburg ku do të shihen: shtëpia ku është lindur dhe rritur kompozitori i famshëm austriak Mozart, “Opera e qytetit të Salzburgut, “Teatri i Marionetave”. Kalohet mbi lumin Salsa dhe marrim pamjen që na ofton keshtjella e Hohensalzburgut. Nisja për në Mynih. Mbërritja në Mynih. Sistemimi në hotel.

Dita e tretë:
Mëngjesi në Hotel. Gjatë paradites, vizitë panoramike në pikat turistike më të bukura të Mynihut, si: “shtëpia e birrës” ose “Hofbrauhausi i famshëm”, “Teatri Kombëtar”, “Pallati Mbretëror”, “Marienplatz” (ku ndodhet bashkia e qytetit), “Pallati Nymphenburg”, “Sheshet Olimpike”(ku gjenden Muzeumi i BMË), “Kulla Olimpike” (290 metra e lartë). Nisja në orën 12:30 nga Mynih me autobus për në Paris. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit. Mbërritja në Paris. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita e katërt:
Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shihen: “Harku i Triumfit”, “Place de la Conocorde”, “Assamble Nationale”, “Pallati Invalideve”, “Varri Napoleonit”, “Kopshti Tyilerive”. Shëtitje në një nga rrugët më të famshme në botë, Champs Elysées, që shpesh përshkruhet dhe si “bulevardi më i bukur në botë”. Mundësi për shopping në dyqanet me veshje elegante të Parisit. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e pestë:
Mëngjesi në hotel. Vizitë në: “Kopshtet e Luxemburgut”, “Katedralja Notre Dame”, “Tour Eiffel”. Shëtitje panoramike ku do të shihen: “Panteoni”, “Opera de Garnier”, “Sheshi Bastille” dhe opera më e madhe e Francës. Fjetja në hotel në Paris.

Dita e gjashtë:
Mëngjesi në hotel. Vazhdon udhëtimi për në Milano ku vizitohen: “Pallazo Sforzesco”, “Sheshi Duomo”, “katedralja e Milanos”, “Galeria e Vitorio Emanuele II”, “Teatri La Scala”. Pas vizitës, akomodimi në hotel në Milano.

Dita e shtatë:
Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt Venezias. Vizitë në qytet. Nisemi drejt Zagrebit. Akomodimi në hotel në Zagreb.

Dita e tetë:
Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt Tiranës. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për të pushuar. Mbërritja në Tiranë.

Në pagesë përfshihen:


1. Udhëtimi me autobus
2. Akomodimi në hotel
3. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit
4. Shëtitjet me autobus sipas programit
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume. (Kosto 20 Euro Pallatet e Versajes, 13 Euro Muzeu i Luvrit, 17 Euro Kulla Eiffel)
3. Udhëtimi dhe hyrja në Disneyland
4.Siguracioni jetës në udhëtim
5.20 Euro/personi taksa e qytetit Venezia
6.Taksa e turistit (1.5 euro / natë)

#SHËNIM
► Akomodimi në dhomë teke (single) ka pagesë ekstra në varësi të hoteleve ku qëndrohet.
► Nëse krevati nuk do të jetë dopio, do të jenë dy krevat tekë të bashkuar.
► Për realizimin e këtij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20
► Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para
► Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri 7 ditë para nisjes.
► Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
► Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.
► Fëmijët nga 0 deri në 2.9 falas.
► Nga 3 vjec deri në 6.9, 50% të shumës.
► Femijët nga 7 deri në 10.9 vjec paguajnë 70% të vlerës së paketës.

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

You don't have permission to register