TOP
Image Alt

Meteora, Kallabaka

Detajet e Turit

JANINE – METORA – KALLABAKA – KASTORIA

Data: 15-16 Shkurt , 7-8 Mars , 21-22 Mars

  • ►Cmimi Me Mengjes €50
  • ►Cmimi Me Mengjes + Darke €55

PROGRAMI:

► Dita e pare : Nisja nga Tirana në oren 05.00 vazhdojme udhëtimin me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitohet Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra dhe ishulli i Janines ku ndodhet dhe shtepia muzeale e Ali Pashe Tepelenes . Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.

Dita e Dytë : Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e disa prej manastireve më të famshëm të Meteorës. Zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Konsumimi i ushqimit ne Meteora .Vizite ne Kostur .Kthimi ne Shqipëri nga dogana e Kapshtices . Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe . Mberritja në Tiranë dhe Durres.

 

NE CMIM PERFSHIHET

  • *TRANSPORTI VAJTJE – ARDHJE DHE SHETITJET PERKATESE  ME AUTOBUS
  • *AKOMODIMI NE HOTEL 3* OSE 4* NE KALLABAKA
  • *MENGJESI + DARKA (SIPAS ZGJEDHJES TUAJ)
  • *GUIDA SHQIPTARE GJATE GJITHE UDHETIMIT

NE CMIM NUK PERFSHIHET

  • *DREKA E SECILES DITE
  • *SIGURACIONI I JETES NE UDHETIM
  • *HYRJA NE MANASTIRE
You don't have permission to register