TOP
Image Alt

Dubrovnik-Budva-Kotor

Detajet e Turit

Udhëtim 3 ditor në Dubrovnik-Budva-Kotor 95 Euro

Data e udhëtimit:

29-01 Dhjetor

Dita e parë: Tiranë– Budva – Dubrovnik
Nisja nga Tirana në orën 06:00 të mëngjesit. Pas kalimit të pikës doganore Murriqan, kemi një ndalesë për të konsumuar mëngjesin. I drejtohemi qytetit të Budvës (qyteti më turistik i bregdetit të Malit të Zi, ku mund të shikoni kalanë e qytetit të vjetër dhe portin e qytetit, të cilat priten të bëhen pjesë e pasurive historike të UNESCO-s.) Kemi mundësi të drekojmë në mënyre fakultative, sugjerimi ynë do jetë gjithmonë i pranishëm). Pas këtij pushimi të këndshëm, drejtimin do ta marrim për në kufirin Kroat. Pas procedurave të kufirit Kroat, i drejtohemi qytetit të Dubrovnikut. Darka dhe akomodimi në hotel.

Dita e dytë: Dubrovnik
Pas mëngjesit në hotel fillojmë vizitat në qytetin e vjetër të Dubrovnikut. Ai cilësohet si një nga perlat e Adriatikut. Raguza (emri i vjetër i qytetit të Dubrovnikut) ka qenë gjithmonë urë komunikimi për Europën. Qyteti është pjesë e trashëgimive kulturore të UNESCO-s. Vizita përfshin: “manastirin Francescan & Domenican”, “porta e Piles” dhe “ujëmbledhesin Onofrio”, “farmacia e vjetër”, shëtitorja kryesore e qytetit “Stradun”, katedralja e qytetit (Katedralja e St. Blaise e shënjtorit të Dubrovnikut e cila do të jetë një eksperiencë e bukur për vizitën tuaj) “pallati i Dukës”, “kulla e Sahatit”, “statujën e heroit Orlando dhe shkrimtarit Marin Drizic”, “kullen e Mincetës”, “portin e qytetit”. Më pas do të vizitojmë “Urën Tudjman”, e cila është ndërtuar për nder të presidentit të parë Kroat, Franjo Tudjman, gjatë viteve 1999–2001. Pasdite kohë e lirë për shopping. Darka dhe akomodimi në hotel.

Dita e tretë: Dubrovnik – Cavtat – Kotor – Tiranë
Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit në hotel nisemi për të vizituar qytetin e Cavtatit. Aty do të keni mundësi të shijoni bukuritë në brigjet e shëtitores kryesore të këtij qyteti, në të cilën gjenden shumë lokale dhe dyqane me suvenirë. Më pas drejtohemi për në doganën Kroate për të vazhduar me proçedurat e kalimit të kufirit. Pas proçedurave të kufirit Kroat nisemi drejt Kotorit. Vizitë panoramike në Kotor, i cili është pjesë e trashegimive kulturore të UNESCO-s. Aty do kemi mundësi të shohim “Katedralen e St. Triphonit” dhe “Kishën e St. Nicolas”, si edhe pallatet e vjetër që i kanë rezistuar kohës. Më pas nisemi për në Muriqan për të vazhduar me proçedurat e kalimit të kufirt Shqiptar.

Në çmim përfshihet:

–Udhëtimi me autobus
– Akomodim në hotel
– Mëngjesi dhe darka në formën bufe
– Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
– Pishina, Fitness, Wi-Fi

Në çmim nuk përfshihet:

– Taksa e turistit (1.5 euro nata).
– Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program.
– Hyrjet në monumente dhe muzeume.
– Siguracioni i shëndetit në udhëtim.

#Shënim

Akomodimi në dhomë teke (single) ka pagesë ekstra në varësi të hoteleve ku qëndrohet.
-Nëse krevati nuk do të jetë dopio, do të jenë dy krevatë tekë të bashkuar.
-Për realizimin e ketij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20 (njëzet)
-Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para.
-Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesën e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
-Në rast anullimi nga klienti pagesa e bërë është e pakthyeshme.
-Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

[contact-form-7 id=”697″ html_class=”cf7_custom_style_2″]
You don't have permission to register