TOP
Image Alt

Budva

Detajet e Turit

Udhëtimi 1 ditor ne Budva
Cmimi 15 euro
Data e nisjeve: Cdo te diele

Programi:

Nisja nga Tirana në orën 06:00 të mëngjesit, kryerja e proçedurave kufitare në Muriqan.
Gjatë rrugës bëjmë një ndalesë panoramike në ishullin e njohur Shën Stefan. Vazhdojmë rrugën drejt Budvës për të vizituar “Qytetin e Vjetër”, i cili ngjan si një labirinth me rrugica të vogla e të ngushta. Për të parë më pas “Kërcimtaren e Budvës”, statujë e cila e ka marr emrin nga një pozë yoge dhe ështe kthyer në pikë tërheqje për shumë turistë.Përfundojmë me “Portin e Jahteve” që te jep mundësinë të shijosh shëtitoren bregdetare. Më pas nisemi për Kotor, ku nën drejtimin e guidës tonë do të vizitohen atraksionet më tërheqëse të këtij qyteti. Nëse koha premton, gjithsecili mund ta shfrytëzoj si dëshiron, qoftë kjo per shopping, për një kafe ne baret rinore e të tjera si këto.
Kthehemi për në Tiranë. Mbërritja parashikohet rreth orës 21:00 të mbrëmjes.

Në çmim përfshihet:

– Transporti vajtje – ardhje me mjet komod
– Vizitat sipas programit
– Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit

Kujdes:

Fëmijët
– Nëse nuk i ka mbushur 18 vjeç dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju njoftojme se:

– Pagesa e bërë është e pakthyeshme.
– Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

[contact-form-7 id=”697″ html_class=”cf7_custom_style_2″]
You don't have permission to register