TOP
Image Alt

Brezovice

Detajet e Turit

Udhetim 2 ditor
Çmimi 45 Euro
Datat e nisjes:
16 – 17 Nentor
23 – 24 Nentor
30 Nentor – 1 Dhjetor
7 – 8 Dhjetor
14 – 15 Dhjetor
21 – 22 Dhjetor
28 – 29 Dhjetor
4 – 5 Janar
11–12 Janar
18 – 19 Janar
25 – 26 Janar

PROGRAMI

DITA E PARE :

Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit, behet kalimi ne kosove nga Qafa e Morines. Gjate rruges behen ndalesa te vogla per kafe, pas ndalesave t vogla, mberritja ne Brezovice ku aty do behen SKI dhe aktivitete te ndryshme. Qendrim I lire per vizite, Ski dhe konsumimi I drekes ne menyre individuale (nuk mungojne sugjerimet e guides nese deshironi ). Pas shetitjes ne Brezovice do nisemi drejte Prizrenit ku aty do behet dhe akomodimi ne hotel, ne nje nder hotelet me te bukura mu ne qender te Prizrenit ku do behet dhe konsumimi I darkes.

DITA E DYTE:

Mengjesi konsumohet ne hotel. Behen vizita ne qytetin e PRIZRENIT ne shtepine e lidhjes se Prizrenit. Koha e lire per te konsumuar dreken ne menyre individuale (nuk mungon sugjerimi I guides).Pas vizites ne Prizren behet nisja drejte Tiranes me ndalesa te vogla rruges. Mberritja ne Tirane ne darke.

NE CMIM PERFSHIHET :

 • Transporti vajtje ardhje me autobus komod
 • Akomodimi ne hotel
 • Mengjesi + Darka
 • Guida shqiptare gjate gjithe udhetimit

 

NE CMIM NUK PERFSHIHET :

 • Siguracioni shendetesor
 • Paisjet e Skive
 • Gjithcka qe nuk eshte permendur ne kete program

SUGJEROHET TE KENI ME VETE :

 • Veshje dimerore kundra bores
 • Kambale ose cizme kunder bores
 • Doreza kunder bores
 • Cant shpine, shishe uji 1 lt
 • Rroba te thata per nderrese

SHENIM

►AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE EXTRA NE VARESI TE HOTELEVE KU QENDROHET.

►NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO , DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

►PER REZERVIM NEVOJITET 30% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

►PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER KUSHTET ATMOSFERIKE DHE ZHVILLIMIN E SPORTEVE DIMERORE

►AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

►NESE NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR .

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

You don't have permission to register