TOP
Image Alt

Brezovicë, 1 Ditë – €10 – CDO TE DJELE!

Detajet e Turit

BREZOVICE , PRIZREN

  • 12, 19, 26 Janar
  • 2, 9, 16, 23, Shkurt
  • 1 Mars

PROGRAMI:

Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .
• Ndalese per kafe ne Kukes.
• Procedurat doganore ne doganen e Morines .
• Mberritja ne Brezovice .
• Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken .
• Perafersisht rreth oren 15:30 nisemi per ne qytetin e Prizreni .
• Ndalese ne Prizren , 90 minuta .
• Kthimi per ne Tirane .
• Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
• Mberritja ne Tirane rreth oren 22:00

Leave a Reply

Do you have some comments or questions for us? We’d love to hear from you! Don’t be shy! Feel free to drop us a message!

You don't have permission to register