TOP
Image Alt

1 Ditë në Kolashin

Tur 1 ditor në Kolashin-

Cmimi 10 euro

4, 5, 11 ,12, 18 ,19, 25, 26 Janar

1, 2, 8, 9,15 ,16, 22 ,23 Shkurt

 

Programi :

 • Nisja behet nga Tirana ne oren 06:00 te mengjesit .
  • Ndalese per kafe gjate rruges per ne doganen e Hanit te Hotit .
  • Kryerja e procedurave doganore
  • Mberritja ne Kolashine .
  • Qendrim i lire per te shijuar natyren e bardhe dhe per te konsumuar dreken .
  • Perafersisht rreth oren 14:00 – 15:00 nisemi per ne qytetin e Podgorices .
  • Ndalese ne qendren tregtare Delta CIty /Ujvara e Podgorics rreth 1 ore .
  • Kthimi per ne Tirane .
  • Ndalesa te shkurtra gjate rruges per kafe dhe pushim.
  • Mberritja ne Tirane rreth oren 21:30 – 22:00

 

NE CMIM PERFSHIHET

*TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD

*GUIDA

You don't have permission to register