Kodra e Diellit

Përshkrim

Vendpushimi kryesor i skive në Maqedoni, Popova Sapka – Kodra e Djellit ndodhet midis majave më të larta të Maqedonisë së Veriut në malet Shar në perëndim të Shkupit. Pozita e favorshme gjeografike, relativisht afër Tetovës dhe Shkupit, e bën atë të aksesueshëm për shumë turistë si në sezonin veror ashtu edhe atë dimëror të skijimit.

Një vizitë në Kodrën e Djellit është një përvojë kulturore dhe kulinare shumë e ndryshme nga pushimet e tjera evropiane të skive. Vendpushimi i skive do tju ofrojë një ndjenjë aventure dhe diçka krejtësisht të ndryshme. Pistat e skive janë vendosur të gjitha mbi vijën e pemëve në terrene të larta livadhore alpine që kërkojnë shumë pak bazë dëbore për t’u bërë e skijueshme. Përvec terreneve të skive me rreth 20 km shtigje mund të shijoni edhe pamjen mbreslënëse nga teleferikët e skive,

Ture

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email