Përshkrim

Për shumë vizitorë, shkuarja për një shëtitje në mëngjes herët me balone në Cappadocia është një nga pikat kryesore të Turqisë.

Në sezonin e lartë të verës, mbi 100 balona me ajër të nxehtë ngrihen në qiell menjëherë pas lindjes së diellit dhe u ofrojnë pasagjerëve pamje nga sytë e shpendëve të zonës qendrore të luginës dhe formacioneve të tyre shkëmbore.

Balonat fluturojnë çdo ditë gjatë gjithë vitit, përveç nëse anulohen për shkak të motit të keq. Plani tipik i fluturimit fluturon mbi zonën që përmban Luginat e Kuqe, Trëndafila dhe Meskendir, megjithëse ndonjëherë kushtet e erës nënkuptojnë se ju fluturoni mbi zona të tjera përreth.

Shëtitjet me balona zgjasin rreth një orë (me paketa luksoze që zgjasin rreth 90 minuta). Të gjitha udhëtimet përfshijnë marrjen dhe zbritjen nga hoteli juaj dhe zakonisht përfshijnë edhe një shuplakë mëngjesi.

Ture

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email