Budapest

Përshkrim

Budapesti, kryeqyteti i Hungarisë, konsiderohet si “Parisi i Lindjes”, është një nga metropolet më të rëndësishme kulturore në Evropën Lindore.

Mbështetur në lumin Danub, Budapesti është i famshëm për burimet e tij termale, disa prej të cilave janë përdorur për qëllime terapeutike. Në fakt, Budapesti ka kaq shumë gjëra për të bërë, saqë do të dëshironi të kaloni të paktën disa ditë duke eksploruar këtë qytet dinamik. Atraksionet e njohura variojnë nga arkitektura mbresëlënëse dhe kujtimet prekëse të historisë së shekullit të 20-të deri te skena e saj e gjallë kulturore dhe argëtuese, me gjithçka, nga autobusët në rrugë te koncertet klasike në kishat e bukura.

Budapesti është gjithashtu një parajsë e blerësve, nga mallrat dhe ushqimet tradicionale të disponueshme në Sallën e Madhe të vjetër Qendrore të Tregut deri në rrugën Vaci, e njohur për përzierjen e dyqaneve të butikëve luksoz dhe emrave të markave të mëdha.

Ture

Login

Star Tours ju mundëson të vizitoni çdo atraksion turistik në Shqipëri dhe botë. Gjithashtu ofrojmë shërbimin VIP të transportit të udhëtarëve me mjetet më të reja dhe komode të transportit.

Adresa

Cel

Email